Pages

Tuesday, September 15, 2009

penerima Anugerah Seksi

pagi tadi cik sentul meronda-ronda ke blog wana.. rupa-rupanya beliau ada mewasiatkan sesuatu kepada cik sentul dalam posting nya yang terbaru..



Nyatakan 6 Fakta menarik mengenai pemberi award ini [nur hazwana @ asfaasfera]:

#1. kami sama-sama merupakan anak sulung [tapi dari keluarga yang berbeza la of course.. huhu~]
#2. kami pernah merancang untuk jadi roomate semasa foundation 2nd tetapi tidak kesampaian.. walaupun begitu kami dapat bilik solo yang berdekatan antara satu sama lain ketika itu dan masih boleh berkomunikasi & bertemu dengan kerap dengan satu sama lain!
#3. bagi cik sentul, wana merupakan seseorang yang kreatif bangat!! kagum.. =)
#4. seseorang yang tidak kisah untuk menghabiskan masa berjam-jam menghadap komputer untuk "art" yang diminatinya.. dan hasil kerja tangannya superb wa cakap lu~~!! [promote wana.. hehe]
#5. wana seorang BIS student tapi dia mengambil subjek ICT ketika di tahun akhir kerana minatnya dalam bidang itu & cik sentul salute dia kerana dia berani mencabar dirinya [ye ar.. sorang-sorang je BIS amik ICT nyer subjek..]
#6. bagi cik sentul ada lagi yang masih misteri pada wana [4 tahun setengah tidak cukup untuk mengenalinya!! huhu..]



Setiap Blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri:

fakta #1 : ini merupakan award pertama cik sentul dapat selama ber'blogging' .. terima kasih wana atas anugerah ini! huhu~
fakta #2 : single & available [hahaha!! oit sentul!! kau promote diri kau ke??? =P ]
fakta #3 : pernah berumet dengan 7 orang yang berlainan sepanjang belajar di utp & terlibat dengan event-event di utp
fakta #4 : berani & tak takut pada lipas, cicak, labah-labah, belalang, mentadak-mentadu & invertebrata yang lain
fakta #5 : recommended to work with PETRONAS but currently am pursuing my studies @ utp - MSc in IT coz masih belum dapat placement lagi [owh! cik sentul berharap sangat dapat placement kat Melaka]
fakta #6 : hobi cik sentul adalah membaca & melayari dunia cyber
fakta #7 : merasakan warna turqoise & kebiru-biruan itu juga cantik di samping warna coklat, oren, merah & pink
fakta #8 : suka pada masakan mama .. Puan Norlizah bte Buyong ^___^
fakta #9 : kaki shopping~!!!! ehe~

Pilih 10 orang [alamak! ramainyer..!! nak bagi siapa ni...] penerima Award Sexy ini dan describe tentang mereka:

penerima #1 : Ms. S @ My Notes - sememangnya dia sesorang yang seksi.. i know la coz i'm her roomate. ahaks!
penerima #2 : saa @ Warna Warni Kehidupan - sebab hari-hari dok berjoget..hahaha.. =P
penerima #3 : izza @ b.i.t.t.e.r.s.w.e.e.t - mm.. seksi semulajadi?
penerima #4 : nyamouq @ Walking Down The Road - sebab dia mempunyai personaliti yang menarik & bagi cik sentul itu seksi! *wink2*
penerima #5 : ah chan @ Broken Pen - gayanya.. owh, seksi!
penerima #6 sampai #10 : siapa-siapa je yang merasakan diri mereka seksi.. seksi ni broad meaning dia tau.. very subjective.. so.. up to u! =)

cheers!

5 comments:

syaima' said...

ain`~ terima kasih kerana memberi anugerah ini kepada ku. ehe :P

ainsuffian said...

Ms. S..sama-sama~
u deserve it my dear..
ehe~
^___^

Achan Sinclair said...

hahaha...kenapa aku penerima no 5?? im not sexy enuff??auuch

Asfa Asfera said...

^ ahah, Achan..
aww, kenapa soalan interview pertama yg anda jawab itu sungguh menyentuh hati?

Yg menarik, fakta/hobi Ain #3, pernah berumet dgn 7 org, tetapi kte yg plan dulu x jadi2 ^^ Menarik2...

haha, anyway thanx sbb sudi menjawabnya n tahniah kerana menjadi penerima award ini~

cik sentul said...

uhu~ achan..
kamu perlu menyaingi rumet aku utk merebut takhta paling seksi cik sentul.. huhu..

owh wana~ sesungguhnya Allah lah Yang Maha Menentukan.. hehe =P
apepun, sbnrnye 3 orang je rumet tetap saya utk tempoh study di utp..selebihnya tu semua berumet untuk seketika [dlm sebulan camtu] utk persediaan event.. ^___^